Kaip žinoma, parduotuvės lentynose siūlomi sūreliai turi daug užslėptų sveikatai nepalankių priedų pavyzdžiui kaip: CUKRUS, kiti saldikliai, E priedai, kurie prailgina galiojimo laiką bei padeda palaikyti puikią produkto formą ar pigių ir transformuotų palmių riebalų. Taip jau yra, kai pasiūla yra didesnė nei paklausa ir gamintojai nebe taip atsižvelgia į produkto kokybę, nes produktas turi lentynoje išbūti daugiau nei tris dienas.

Yra nemažai žmonių, kurie negali gyventi be sūrelių, nors ir žino, kad juose yra paslėptų priedų, kurie skatina svorio augimą ir yra nepalankūs sveikatai. O žinant kaip dievina varškės sūrelius mūsų mažieji… Tai siūlau jų neišbraukti iš mitybos raciono, o pasigaminti patiems naminius sūrelius, kurie yra be jokių paslėptų priedų apie kuriuos mes net nežinome ir yra kupini naudingų maistinių medžiagų kaip BALTYMAI ir skaidulinės medžiagos. Iš visų ingredientų išeis apie 12 vienetų sūrelių.

RECEPTAS👇

Varškės įdarui reikės:
•Varškės 9 proc. 360g (du pakeliai);
•Aguonų 20g (nepadauginkite jų!);
•Džiovintų abrikosų 200g;
•Agavų sirupo pagal norimą saldumą.

Abrikosus būtinai nuplauti ir išbrinkinti vandenyje apie 20-30min. Tada visus ingredientus sumalti maisto smulkintuvu arba su blenderiu. Gautą masė sudėti į norimą formą ir palaikyti kameroje 2 val. Kai masė sustings, supjaustyti į sūreliu formas.

Šokolado užpilas: 🍫
•Juodo šokolado 85 proc. plytelė
•Kokosų aliejus 5 valg.š.
•Augalinio pieno šlakelis

Šokolado plytelę ištirpinti kartu su kokoso aliejumi ir įpilti šiek tiek augalinio pieno, kad gautųsi tolygus šokolado užpilas ir gautą masę apgaubti ant sūrelių.

Papuošimai: 🥥
•Kokoso drožlės
•Goji uogos

Paruoštus sūrelius dėti į šaldytuvą ir kantriai laukti kol šokoladas sukietės. Suvartoti per tris dienas. Skanaus!

Maisto produktai kuriuos rekomenduoju rinktis. Džiovinti vaisiai, aguonos ir kokoso drožlės užsisakiau iš „Skonio importas”.

Privacy Preference Center